hi, even voorstellen

Kyra van Elswijk

 

Ruim vier jaar werkte ik bij SPAR university, het studentenformat van SPAR Nederland met 10 Grab & Go winkels op hogeschool- en universiteitsterreinen. Vanuit deze passie voor het ontwikkelen van food- en retailconcepten ontstond het idee om andere (food) organisaties te helpen. 

Ik kom uit een ondernemersgezin en heb gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht: hier komt mijn passie voor food en retail vandaan. Ik leer elke dag door simpelweg te kijken naar wat er gebeurt in de wereld en hoe mensen en organisaties bewegen. Het inspireert mij als organisaties zich (blijven) vernieuwen en LEF tonen.

Luisteren is mijn sterke kant, ik stel veel vragen om zo een duidelijk beeld te krijgen en de dingen echt te begrijpen. Met mijn open blik zie ik altijd kansen en verbeterpunten, dat is ook vaak het moment dat het echt begint ‘te kriebelen’ en ik het verschil wil maken.

Mensen die mij kennen zouden mij omschrijven als een echte aanpakker, want een uitdaging ga ik nooit uit de weg. ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’ is daarom mijn motto, ik houd van voortgang en het vinden van de juiste workflow. Ik geloof erin dat je samen sterker bent, met inzet en creativiteit vernieuwende oplossingen creëert en de dingen echt voor elkaar krijgt, waar anderen ook van kunnen genieten en plezier van hebben. De plannen tot uitvoer brengen vind ik geweldig om te doen om vervolgens met trots terug te kunnen kijken naar wat we met elkaar gerealiseerd hebben.

Ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn man in Utrecht. Dol op eten, koken, wijn, CrossFit, wielrennen en wintersporten. Stuur mij een berichtje als ik iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen, dan drinken we binnenkort een kop koffie.

Wat zeggen anderen over ons?

hoe is next LEFFEL ontstaan?

LEF & FEL

Samen met Erwin Binneveld, de founder van SPAR university, startte ik (Kyra) next LEFFEL in januari 2022. We bundelden onze kennis en krachten. Onze eigenzinnige karaktereigenschappen ‘LEF’ en ‘FEL’ waren het DNA van het bedrijf. 

De foodconcepten die we gezamenlijk ontwikkelden voor diverse organisaties waren spraakmakend: next LEFFEL en de werkmethodieken bleken een succes voor diverse opdrachtgevers. Medio juni 2023 ging Kyra als zelfstandige het ‘next LEFFEL’ avontuur verder tegemoet.